Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Hot Escapes Bronzer Maldives (Golden bronze)
ONLY AT KICKS

Hot Escapes Bronzer Maldives (Golden bronze)

Buxom

En silkemyk bronzer for et frisk solkysset look. Få en gylden glow-effekt med denne silkemyke bronzer. En bronzer som tilpasser seg alle hudtoner da den gir gradvis farge.
299 kr
Maldives (Golden bronze)

Omtaler

Gunn | 06-03-2018
Bronzer med glød! Tahiti har gullskimmer og Maldives har bronseskimmer <3
Wibeche | 04-03-2018
Denne bronzeren i fargen tahiti er bare 👌🏼👌🏼! Dette er virkelig prikken over i’en og hva du mangler i sminkemappa uten at du vet det. Nydelig varm farge, som jeg vil tro at passer de fleste. Kan lett bygges opp, så den vil også passe lys hud. Bronzeren gir en nydelig sommerfin glød, til et ellers kaldt og hvitt ansikt. Passer perfekt nå mot vår/sommertider.
Solveig | 25-07-2017
Jeg har til vanlig en fair-til-light-hud, så jeg valgte Tahiti, som passet meg veldig fint nå på sommeren! Gir en superfin glød og lukter så godt - perfekt til solbrun hud!

Mer Informasjon

En silkemyk bronzer for et frisk solkysset look. Få en gylden glow-effekt med denne silkemyke bronzer. En bronzer som tilpasser seg alle hudtoner da den gir gradvis farge. Du får et naturlig solkysset look, og duften tar deg til en eksotisk øde øy.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331