Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Original Shave Cream 100ml
Kampanje 20%

Original Shave Cream 100ml

Bulldog

Oppnå den perfekte våtbarberingen med Bulldog Original Shave Cream, som skummer like mye i hendene som med en kost.
63,20 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Original Shave Cream
p89070473
v89070474
Bulldog
NOK
63.2

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Oppnå den perfekte våtbarberingen med Bulldog Original Shave Cream, som skummer like mye i hendene som med en kost. Formelen er beriket med Aloe Vera og Camelina-olje som beskytter huden ved kontakt. Kremens tykke konsistens utgjør en pute som gir tettere barbering med mindre motstand* og en gjenfuktende finish. Dette produktet leveres i en retro-inspirert metalltube.
* I en brukerstudie med 50 mannlige deltakere sa 91 % at Original Shave Cream hjalp barberhøvelen til å gli over huden for å gi jevn barbering.
Aqua (Water), Stearic acid, Glycerin, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Myristic acid,Caprylic/capric triglyceride, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide,Hydroxyethylcellulose, Glyceryl stearate, Parfum (Fragrance)*, Xanthan gum, Camelina sativa seed oil, Piroctone olamine, Limonene, Aloe barbadensis leaf juice, Camellia sinensis (Green Tea) leaf extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Tocopherol.* en blandning av naturliga ingredienser
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331