Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

The Mini Volume Dry Shampoo 100ml
ONLY AT KICKS

The Mini Volume Dry Shampoo 100ml

BUDGIE

Et tekstur- og volumgivende produkt som absorberer overflødig olje og urenheter. Denne tørrsjampoen løfter håret og gir fylde ved røttene. Perfekt grunnlag for volumstyling.
69 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Mini Volume Dry Shampoo
p90459758
v90459759
BUDGIE
NOK
69

Omtaler

Mia | 14-04-2019
Denne likte jeg ikke! Må vaske håret minst 3 ganger for å få ut rester av denne, håret blir følende som stålull etterpå.
Anhthu | 08-04-2019
Den beste tørrshampooen som finnes!! Gir masse, masse, masse volum og håret blir ikke stivt. Får heller ikke den hvitfargen i håret som jeg får med andre tørrshampooer. Lukter også veldig godt :)
Ida | 04-02-2019
Fresh Dry Shampoo fra Budgie! Den gir volum til håret uten at det blir for "stivt" som jeg synes at noen andre tørrshampooer med volum gjør. Den legger ikke igjen hvitfarge i mitt mørke hår. Pluss for at den lukter utrolig godt!

Mer Informasjon

Et tekstur- og volumgivende produkt som absorberer overflødig olje og urenheter. Denne tørrsjampoen løfter håret og gir fylde ved røttene. Perfekt grunnlag for volumstyling. Duft av Truly Peach.
Daglig pleie og styling for alle hårtyper. Kan etterlate pudderrester i mørkt hår. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Brukes i tørt hår. Rist flasken og spray hårrøttene fra 15–20 cm avstand. Masser inn i hodebunnen og form håret. ★★★ Bruk fingertuppene eller føner for å style håret til nye høyder!
Gir volum og tekstur Frisker opp, absorberer olje 100 % vegansk Ingredients: Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Hydrated Silica, Silica, Isopropyl Myristate, Parfum, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331