Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! Akkurat nå får du 30% på alt fra Buxom! Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

BUDGIE The Curl Mask Hair Treatment 200ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Vis ekstra omsorg for håret hver uke med denne dyptvirkende kuren full av nærende oljer og intenst fuktgivende ekstrakter av moringa, jojoba, avokado, kokosnøtt og solsikkefrø.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Curl Mask Hair Treatment 200ml
p94009890
v94009891
BUDGIE
NOK
199
Vis ekstra omsorg for håret hver uke med denne dyptvirkende kuren full av nærende oljer og intenst fuktgivende ekstrakter av moringa, jojoba, avokado, kokosnøtt og solsikkefrø. Dette fyldige og kremete produktet med varmebeskyttende egenskaper gir dine krøller og bølger ny energi og gjør dem supermyke, spenstige og glansfulle. Duft av Bohemian Bloom. Ukentlig pleie til krøllet og bølget hår.
Budgie slo seg sammen med Sainabou Chune, stylist til stjernene og krølleekspert. Sammen har de laget denne limited edition-kolleksjonen for å ta vare på alle krøller og bølger.
Påfør en rikelig mengde til håndkletørket hår og gre gjennom håret. La virke i 20 minutter eller mer, og skyll grundig. ★★★ Ta et håndkle eller en plasthette rundt håret for å holde på fuktigheten, hvis du ønsker en mer intens effekt.
EAN:
7310640724376

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331