Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Apple Cider Scrub 125ml
ONLY AT KICKS

The Apple Cider Scrub 125ml

BUDGIE

Denne nykommeren er en eksfolierende eplesiderskrubb som fjerner produktrester og urenheter i dybden.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Glittergunn | 11-05-2019
En rensende skrubb for hår/hodebunn som effektivt fjerner rester av hårprodukter som samles opp og kan tynge håret!
Johanne | 10-05-2019
Jeg elsker denne scruben. Føler at håret blir veldig rent og den lukter utrolig godt. Ser noen har skrevet at den inneholder microplast, men i ingredienslisten så står det at den ikke gjør det. Den lukter også helt vidunderlig!
Benedicte | 04-05-2019
Nytt og kult produkt for meg da det er første gangen jeg prøver skrubb for hodebunn/hår. Minner om skrubb for kroppen. Lukter også utrolig godt. Det eneste minuset som trekker produktet ned er at det er mikroplast i det, noe merket kunne spart seg for da det absolutt ikke er noe vi trenger mere av.

Mer Informasjon

Denne nykommeren er en eksfolierende eplesiderskrubb som fjerner produktrester og urenheter i dybden. En detox-kur for hår og hodebunn med dyptrensende egenskaper for et tilfreds, glansfullt og sunt hår! Duft av Truly Peach.
Ukentlig hårpleie for alle hårtyper.
Brukes én gang per uke i stedet for sjampo. Påføres i fuktig eller tørt hår. Masser opp til skum for å eksfoliere hodebunn og hår. Skyll og følg opp med Budgie Conditioner. ★★★ Velg Budgie Moisture Boost hvis du vil ha en dobbeltvirkende behandling.
Dyptrensende Eksfolierende eplesidereddik 100 % vegansk Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, *Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Hydrated Silica, Acetum, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexylene Glycol, Citronellol, Tetrasodium Glutamate Diacetate. *(Acrylates Copolymer er ikke mikroplast ifølge definisjonen ettersom den ikke har en skrubbende, rengjørende eller polerende effekt i produktet. Acrylates Copolymer har en fortyknings-/geleffekt i produktet og tilsettes for å holde oppe silika/pimpstein (naturlige skrubbekorn) og hindre at kornene synker til bunnen. Acrylates Copolymer er hygroskopisk og løselig i vann. Mikroplast er uoppløselig i vann og kan ikke svelle og danne gel
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331