Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vitamin Enriched Face Base
Kampanje 20%

Vitamin Enriched Face Base

Bobbi Brown

En av Bobbi Browns bestselgere. Bobbi Bobbi anbefaler dette produkt som første trinn når du forbereder huden til makeup, slik at du oppnår det glatte og fine resultatet du ønsker.
412 kr515 kr

Omtaler

Linnéa Thøgersen | 17-02-2017
Beste av alle ansiktkrem som kan også bruke til under øynene. Mørke ringene under øynene forsvant under en uke for jeg er en som aldri vil kjøpe øyekrem når kan bruke ansiktkrem hele ansikte. ❤❤ best primer også.🖒🖒
Natasha Myran | 16-02-2017
Dyr, men absolutt verdt det! Elsker å bruke denne rett etter dagkremen for ekstra fuktighet, spesielt om vinteren. OG den lukter sååå godt!
Caroline | 02-08-2016
Herregud så drøy den er i bruk! Den lukter utrolig fresht og godt av appelsin, og konsistensen er veldig god. Jeg har ikke brukt denne mer enn et parr dager, så kan ikke se noe forskjell på huden enda, men sminken sitter definitivt bedre, og huden får veldig glød om du bruker denne som primer! Dumt at prisen er så høy, men du får jo hva du betaler for som oftest. Anbefales!

Mer Informasjon

En av Bobbi Browns bestselgere. Bobbi Bobbi anbefaler dette produkt som første trinn når du forbereder huden til makeup, slik at du oppnår det glatte og fine resultatet du ønsker. Avansert oljefri ansiktskrem med en lekker, fyldig konsistens, som aldri føles fet. Inneholder bassiasmør, som øyeblikkelig fukter, mykgjør og gjør huden smidig. Gulrotekstrakt og A-vitaminkompleks hjelper med å minimere fine linjer og rynker. C- og E-vitamin hjelper med å beskytte huden mot miljømessige skader. Grapefrukt og geranium gir huden en lett og oppfriskende duft. Ved daglig bruk vil huden vise seg fra sin vakreste side. Testet av hudleger.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331