Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Confidence Stick 01

Instant Confidence Stick 01

Bobbi Brown

"Bobbis magiske ""viskelær"" – visker umiddelbart fine linjer og rynker og gir huden et rent og glatt utseende.
370 kr

Omtaler

Linn | 16-03-2017
Syntes denne var kjempe fin, bruker den bare på porene mine og litt rundt på fine linjer og syns den etterlate huden med en glatt å jevn overflate. Men helt sikkert mye rimlige alternativ, så denne føles ikke som et must. Men liker du luksuriøse produkter, er denne perfekt :)

Mer Informasjon

"Bobbis magiske ""viskelær"" – visker umiddelbart fine linjer og rynker og gir huden et rent og glatt utseende. Denne fargeløse stiften glir lett på huden, føles helt vektløs og er behagelig hele dagen. Bruk den til å forberede huden så du får en helt perfekt makeup-påføring, eller bruk den til å friske opp makeuppen med og motvirke at huden begynner å glinse. Vellegnet til alle hudtyper
Stryk stiften lett over fine linjer og rynker før du legger makeup, og bruk den som ""touch-up"" i løpet av dagen så oljen absorberes, og huden forblir vakker, glatt og matt.
"
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331