Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
ONLY AT KICKS

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Bobbi Brown

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt.
235 kr
Black Ink

Omtaler

Ane O | 26-02-2017
En favoritt! Har den i caviar ink, en brunsvart farge som er litt "mykere" enn svart.
greengirl | 17-02-2017
Veldig fornøyd - mye lettere og behageligere å påføre, enn de på penn... Bruker MAC sin kost, og har favoritten i Black Mauve - ser utsøkt på gråblå øyne! Krever base om sommeren om du har fete øyelokker.
Caroline Åsgård | 16-10-2016
Ganske bra

Mer Informasjon

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt. Applicering: Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331