Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Lip Color Brownie Pink

Lip Color Brownie Pink

Bobbi Brown

Bobbis klassiske leppestift: Lekker farge med full dekning og en dus, matt finish. Bobbis tips: Påfør produktet med Retractable Lip Brush – så oppnår du det mest profesjonelle resultatet.
265 kr
Brownie Pink

Omtaler

Beate Karna | 15-02-2017
et hav av naturlige nyanser, bra konsistens og sitter lenge på leppene.
Andrine N.H. | 22-02-2016
Et fantastisk produkt! Fargen holder seg like flott over lengre tid. Denne leppestiften tørker ikke ut leppene, som noen andre leppestifter kan ha en tendens til å gjøre. Til tross for at fargen sitter godt synes jeg at den er lett å fjerne, til og med etter lengre bruk. Den kommer også i mange forskjellige farger som gjør at en kan ha ulike varianter som passer perfekt til både fest og hverdags. Jeg er storfornøyd og anbefaler dette produktet virkelig.

Mer Informasjon

Bobbis klassiske leppestift: Lekker farge med full dekning og en dus, matt finish. Bobbis tips: Påfør produktet med Retractable Lip Brush – så oppnår du det mest profesjonelle resultatet. Følg leppenes naturlige kant, og dekk over- og underleppen jevnt. Tegn opp leppene og fyll ut med Lip Liner, slik at du oppnår en så naturlig look som mulig. Velg en farge som matcher leppefargen. Avslutt med et lag lipgloss.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331