Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Shimmer Brick Rose
Shimmer Brick Rose

Shimmer Brick Rose

Bobbi Brown

Stryk Face Blender Brush gjennom alle fem nyansene i Shimmer Brick Compact, og pudre kinnbenene letter etter påføring av rouge.
475 kr
Rose

Omtaler

Jeanette Johnsen | 03-03-2017
Jeg bruker denne som rouge,highlighter og øyenskygge. Er utrolig fornøyd med at jeg kan bruke den til flere formål. Rose er min favoritt på vinteren. På sommeren bruker jeg ofte bronze :)
Lisa Hernandez | 16-02-2017
Jeg har ganske gyllen hud, så kjøpte shimmer brick i pink quartz for en litt varmere tone, og er så fornøyd! Veldig lett å blende, og gir et utrolig naturlig resultat.
Trine Abrahamsen | 02-03-2016
Et fantastisk produkt som gir det lille ekstra til et hvert makup look.

Mer Informasjon

Stryk Face Blender Brush gjennom alle fem nyansene i Shimmer Brick Compact, og pudre kinnbenene letter etter påføring av rouge. Legg produktet øverst på kinnbena, hvor lyset rammer inn ansiktet, for det beste resultatet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331