Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Skin Foundation Stick Almond
Skin Foundation Stick Almond

Skin Foundation Stick Almond

Bobbi Brown

Den ultimate nude foundation. Den kremaktige, men likevel vektløse konsistensen blandes lett inn i huden og gir et naturlig resultat.
400 kr
Almond

Omtaler

1209789 | 20-06-2017
Finnes ikke noe bedre! Beste foundationproduktet ever. Elsker makeup produktene fra Bobbi Brown.
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
En veldig god foundation. Dekker godt, er lett å blende ut og føles lett på huden. Huden blir veldig fin når jeg har den på og jeg elsker denne her!
Celina | 22-05-2016
Denne er fantastisk! Bruker til vanlig den vanlige foundationen fra BB, men kliner til med litt av denne de dagene jeg vil ha helt perfekt hud. Dekkevnen er kjempebra uten at det ser kakete ut. Ser ut som ekte hud, bare MYE bedre. Eneste negative er at den ikke er spesielt drøy, og jeg bruker den opp mye raskere enn den flytende foundationen - men de to sammen er en match made in heaven.

Mer Informasjon

Den ultimate nude foundation. Den kremaktige, men likevel vektløse konsistensen blandes lett inn i huden og gir et naturlig resultat. Påfør denne holdbare foundationen over hele ansiktet eller bare der hvor du har bruk for den.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331