Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Bronzing Powder Golden Light
Bronzing Powder Golden Light
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Bronzing Powder Golden Light

Bobbi Brown

Denne myke, matte og silkeglatte bronzeren gir huden en øyeblikkelig vakker og naturlig solbrun glød. Bruk Bronzing Powder året rundt, slik at du alltid har en sunn og solbrun look.
328 kr410 kr
Golden Light

Omtaler

Lisa | 11-03-2018
Perfekt solpudder! Den gir en fin og naturlig farge samtidig som den er lett å påføre.
Andrea | 10-03-2018
Denner blender fint inn i huden og er ikkje for mye eller ser grisete ut. Den er naturlig og vakker! Anbefales til deg med nordisk hud.
Rebekka | 07-03-2018
Jeg har en veldig lys/nordisk hud og dette solpudderet er helt perfekt. Det gir akkurat nok farge uten å få huden til å se «skitten» ut. Det er drøyt i bruk, så det er god valuta for pengene.

Mer Informasjon

Denne myke, matte og silkeglatte bronzeren gir huden en øyeblikkelig vakker og naturlig solbrun glød. Bruk Bronzing Powder året rundt, slik at du alltid har en sunn og solbrun look. Vi anbefaler Bronzer Brush til påføringen, slik at du oppnår det vakreste resultatet (selges separat). Fås i flere nyanser, som kan brukes til ulike hudfarger.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331