Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vitamin Enriched Face Base
ONLY AT KICKS

Vitamin Enriched Face Base

Bobbi Brown

En av Bobbi Browns bestselgere. Bobbi Bobbi anbefaler dette produkt som første trinn når du forbereder huden til makeup, slik at du oppnår det glatte og fine resultatet du ønsker.
515 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 16-09-2019
Den fungerer greit som både dagkrem og primer i ett, men kommer nok ikke til å kjøpe igjen tror jeg.
Silje | 28-08-2019
Funker bra som primer men kjennes tung på huden. Lukter litt sterkt etter min mening. Har opplevd akneutbrudd som resultat av denne så bruker den kun en gang i blant nå. Krukken rommer mye så den varer leeenge.
Hilde | 08-08-2019
Fantastisk base som ligger hele dagen! Jeg har tørr/kombinert hud og får lett reaksjoner på ting - men denne kremen legger seg flott over huden min - selv der jeg har kviser, og holder sminken med en glød som varer. Mitt tips er å legge foundation/pudder umiddelbart etter basen når den fortsatt er fuktig - det gir absolutt bedre holdbarhet. Denne kjøpes på nytt!

Mer Informasjon

En av Bobbi Browns bestselgere. Bobbi Bobbi anbefaler dette produkt som første trinn når du forbereder huden til makeup, slik at du oppnår det glatte og fine resultatet du ønsker. Avansert oljefri ansiktskrem med en lekker, fyldig konsistens, som aldri føles fet. Inneholder bassiasmør, som øyeblikkelig fukter, mykgjør og gjør huden smidig. Gulrotekstrakt og A-vitaminkompleks hjelper med å minimere fine linjer og rynker. C- og E-vitamin hjelper med å beskytte huden mot miljømessige skader. Grapefrukt og geranium gir huden en lett og oppfriskende duft. Ved daglig bruk vil huden vise seg fra sin vakreste side. Testet av hudleger.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gul
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331