Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Weightless Long-Wear Foundation SPF15 11 Porcelain
ONLY AT KICKS

Skin Weightless Long-Wear Foundation SPF15 11 Porcelain

Bobbi Brown

En foundation som gir full dekning og sitter i 16 timer med en naturlig, flerdimensjonal matt finish som er komfortabel, pustende og vektløs.
395 kr
11 Porcelain
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sofia | 11-04-2019
Fin foundation som er lett å påføre, ikke 100% dekkende men funker bra sammen med concealer for litt ekstra coverage. Jeg merker ikke at jeg har den på, føles lett på huden
Anne | 27-12-2018
Kjempefin foundation som passer min tørre hudtype. Gir nydelig glød og dekker godt dog ikke full cover som det loves, men jeg er godt fornøyd likevel og kommer til å kjøpe den igjen og igjen. Den holder seg også fin i timevis på meg. Det er en her som sier den ikke er weightless, neivel jeg føler i hvertfall ikke det minste ubehag ved å ha den på., og lukten er heller ikke noe problem. Den dunster bort raskt. Jeg vil anbefale bruk av primer først.
Karin | 18-12-2018
Weightless er den slettes ikke. Den sterke parfymen av lavendel irriterte huden min og ga en prikkete, ubehagelig følelse. Dessuten ble jeg blank i pannen og på nesen etter få timer. Kommer ikke til å kjøpe igjen. Grunnen til at jeg gir to stjerner er at Bobbi Brown skal ha for godt farveutvalg.

Mer Informasjon

En foundation som gir full dekning og sitter i 16 timer med en naturlig, flerdimensjonal matt finish som er komfortabel, pustende og vektløs.
Denne ekstra silkemyke emulsjonen er fremstilt gjennom en rask kald fusjonsprosess, og inneholder en perfekt balansert blanding av hudelskende ingredienser, aktive stoffer som kontrollerer olje og pigmenter. Emulsjonen er glatt og enkel å blende, og legger seg helt naturlig på huden.
SITTER HELE DAGEN: Den svettefaste formelen sitter i hele 16 dager og er prøvd ut i både ekstrem varme og luftfuktighet. Fleksibel dekning som ikke legger seg i fine linjer eller renner, og som beholder fargen.
FLERDIMENSJONAL MATT DEKNING: Pigmenter i hudfarger i en tykk gelebase legger seg lett på huden, og reflekterer huden og fremhever dens naturlige konturer. Skjuler umiddelbart rødhet, misfarginger og porer med full, men naturlig dekning.
BEHAGELIG HUDLIGNENDE FØLELSE: Formel med ""marine sugar cane"" algeekstrakt og naturlige mineralpudder som tar vare på huden, ikke forårsaker urenheter og som bidrar til å kontrollerer overflødig olje og glansfull hud. Samtidig tilfører fuktighetsbindende glycerin forfriskende fuktighet. Huden føles balansert og komfortabel, aldri stram.
Forskningsresultater:
I en 4 uker forbrukerstudie med 101 deltagere:
- 96 % sa at huden umiddelbart ble glansfri
- 93 % følte at porene umiddelbart ble mindre synlige
- 92 % sa at hudtonen fremsto jevnere gjennom dagen
- 91 % sa at huden fremsto friskere gjennom dagen
- 84 % følte at huden føltes fuktet
- 81 % sa at deres foundation tålte all aktivitet de deltok i
Inneholder ikke parabener, fatalater, sulfat, sulfitt eller gluten, vegansk, testet av hudleger, ikke aknefremkallende
Hudtyper: Ideell for normal til fet hud.
Påføres på ren, fuktet hud med en svamp eller børste etter eget valg. Bruk Bobbi Browns Foundation Brush eller Full Coverage Face Brush (begge selges separat) for best resultat.
Volum:30 ml
Hudtype:Normal|Fet
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331