Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydrating Eye Cream
ONLY AT KICKS

Hydrating Eye Cream

Bobbi Brown

Denne hurtigabsorberende øyekremen inneholder naturlig forekommende fuktighetsbevarende og fuktighetsgivende ingredienser som smelter inn i huden og etterlater ...
435 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kristine G. | 15-09-2017
Beste øyekremen jeg noen gang har prøvd! Den er ganske drøy i bruk. Jeg kjøpte denne i fjor november og har den fortsatt til nå. Bruker denne hver dag for morgenrutinen min fordi denne øyekremen gir best resultat for sminken! Concealeren min legger seg så flott med denne kremen under.
Mina G | 24-02-2017
Beste øyekremen! Virker forfriskende og fuktighetsgivende, og gir god base til sminke. Kan også brukes som nødhjelp på veldig tørre partier i ansiktet.
Iris | 16-02-2017
Mirakelkrem som (for meg) fjerner linjene jeg har under øynene, pluss at concealeren ligger ekstra fint. Merker tydelig forskjell når jeg bruker denne

Mer Informasjon

Denne hurtigabsorberende øyekremen inneholder naturlig forekommende fuktighetsbevarende og fuktighetsgivende ingredienser som smelter inn i huden og etterlater øyeområdet mykt, glatt og forfrisket i opptil 24 timer. En perfekt blanding av mykgjørende ingredienser gir en lett tekstur, slik at concealeren glir på helt jevnt. Aloe Vera og trollhasselekstrakt lindrer og gir komfort. Jojobafrø, avokadoolje og squalane gir kontinuerlig og forfriskende pleie. Bruk: påføres med fingrene, klapp forsiktig inn rundt øyepartiet. Sørg for at kremen er absorbert før concealer påføres.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331