Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
InBetween Makeup Prep Essence 30 ml

InBetween Makeup Prep Essence 30 ml

Blithe

En lett essence som forbereder huden for makeup ved å jevne ut hudtonen, øke gløden og skape en myk overflate for en smidigere påføring.
330 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En lett essence som forbereder huden for makeup ved å jevne ut hudtonen, øke gløden og skape en myk overflate for en smidigere påføring. Makeup Prep Essence er basert på fermenterte soyabønner, risekstrakt og tomatblad som styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og skaper en beskyttende hinne på huden for å kapsle inn fuktighet samtidig som de beskytter huden mot ekstern miljøpåvirkning. Squalane og ceramider mykgjør og tilfører fuktighet, mens ekstrakt fra soyabønne, ris og ginseng lysner pigmenteringer og ujevnheter og gir huden en umiddelbar glød. Makeup Prep Essences unike formel skaper sammen med kremene fra InBetween-serien et perfekt makeup-underlag, slik at du skal oppnå et best mulig resultat og optimal holdbarhet.
Passer til alle hudtyper.
Påfør en liten mengde med Makeup Prep Essence på renset hud rett etter toner, og følg opp med valgfri ansiktskrem fra Blithe Inbetween for best mulig resultat.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331