Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Snag-Free Hair Elastics Black

Snag-Free Hair Elastics Black

Blax

Blax er laget av et smidig, resirkulerbart plastmateriale med suverene egenskaper. Hårstrikkene beholder samme elastisitet måned etter måned, svømmetur etter svømmetur.
69 kr
Black

Omtaler

Marit | 06-03-2017
Beste hårstrikkene jeg har prøvd. Jeg bruker de gjennomsiktige, og har brukt de i årevis. De er helt supre. Varer veldig lenge og er gode i håret uten å lugge. Eneste ulempen er at de ikke syntes om du mister de f.eks på gulvet, men plutselig dukker de opp på et vis igjen, så det går bra, hehe. Dette er de eneste hårstrikkene jeg bruker.
Hanne | 05-03-2017
Bruker kun disse, og da i gjennomsiktig utgave. Sitter som støpt, men sliter ikke på håret. De varer også veldig lenge før de må byttes ut.
Lillian Geirmo | 27-02-2017
Blax og ingen andre. Kopi kan gå å legge seg :D

Mer Informasjon

Blax er laget av et smidig, resirkulerbart plastmateriale med suverene egenskaper. Hårstrikkene beholder samme elastisitet måned etter måned, svømmetur etter svømmetur. Blax blir aldri slaskete og slappe i varmen eller stive og skjøre av kulden. Hver forpakning inneholder åtte strikker.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331