Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Waterlover Sun Milk SPF 50 Sun Cream 200 ml

Waterlover Sun Milk SPF 50 Sun Cream 200 ml

Biotherm

Waterlover Sun Milk SPF 50 er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet.
299 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kaja | 11-07-2019
Veldig god. Lukter himmelsk, treker raskt i huden, ikke etterlater hvit hinne på huden. Fukter godt i tillegg, og ikke tilgriser klær.
Hege | 08-05-2018
Etter min mening den beste solkremen! Den beskytter godt, lukter fantastisk og er miljøvennlig! :)

Mer Informasjon

Waterlover Sun Milk SPF 50 er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet. Solkremen er fuktgivende, beriket med Life Plankton™ og kan brukes av hele familien uansett hudtype.. For mye sol utgjør en alvorlig risiko for helsen. Utsett ikke små barn for direkte sollys. Opphold deg ikke for lenge i solen. Selv om du bruker et solbeskyttelsesprodukt vil det ikke gi 100% beskyttelse. Påfør solbeskyttelsesproduktet før du går ut i solen. Påfør rikelige mengder ofte, minst en håndfull, særlig hvis du har svettet eller badet. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt, skyll umiddelbart grundig med vann.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331