Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FRI FRAKT! Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring når du handler over 99 kr. Gjelder fredag - søndag!

Bath Therapy Relaxing Cleansing Foam 200 ml
Bath Therapy Relaxing Cleansing Foam 200 ml
p90139083
v90139084
Biotherm
NOK
99

Bath Therapy Relaxing Cleansing Foam 200 ml

Biotherm

Få en ny dusjopplevelse med vår rensemousse for kroppen. En ny, unik og fyldig mousseformel som renser skånsomt, mykgjør og gir huden en lett duft.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Jenny | 04-09-2018
Utrolige behagelig, roer ned sansene og fukter huden godt. Anbefaler alle dette produktet!

Mer Informasjon

Få en ny dusjopplevelse med vår rensemousse for kroppen. En ny, unik og fyldig mousseformel som renser skånsomt, mykgjør og gir huden en lett duft. Når du trenger en detoks – både for hud og sjel – gir vårt VELVÆRE-RITUAL en herlig avslappende stund. Den oppkvikkende duften hjelper deg med å koble ut tankene en stund, og den friske formelen gir en ren følelse og en lett duft. Fortsett med de øvrige trinnene i vårt VELVÆRE-RITUAL for å oppnå maksimalt avslappende effekt. Trinn 1: Utjevnende skrubb beriket med grapefrukt og salvie Trinn 2: Rensemousse beriket med grapefrukt og salvie Trinn 3: Fuktighetsgivende krem beriket med grapefrukt og salvie
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331