Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blue Therapy Eye 15 ml
KICKS Club 25%

Blue Therapy Eye 15 ml

Biotherm

Blue Therapy Eye er en øyenkrem som motvirker rynker og mørke ringer. Plankton i formelen har en styrkende og beroligende effekt.
425 kr
(318,75 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

S | 09-03-2018
Lett og frisk duft. Gir mye fuktighet som trekker raskt inn i huden.
Elizaveta | 25-02-2018
kjempe lett og næringsrik krem som er enkel å påføre, smelter med en gang inn i huden og etterlater øye-området godt beskyttet både morgen og kveld. Kremen er ikke så kraftig mtp. ingredienser og passer utmerket til ung hud
Anki Nilsen | 22-02-2016
Dette er en øyekrem som virkelig fungerer. Den gjør huden langvarig myk og gjennomfuktet. Jeg har prøvd flere typer øyekrem, dette er min personlige favoritt.

Mer Informasjon

Blue Therapy Eye er en øyenkrem som motvirker rynker og mørke ringer. Plankton i formelen har en styrkende og beroligende effekt.
Påfør som anvist på renset hud.
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331