Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml
Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml
Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml
Kampanje 20%

Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml

Biotherm

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer er en øyekrem med geltekstur som fukter huden rundt øynene.
236 kr
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

MK | 15-11-2018
Denne gjør ingenting for meg. Den kjennes frisk og fuktende når man tar den på, men etter typ 1 minutt så er den borte og føles ikke ut som jeg har gjort noe i det hele tatt. Har prøvd å ta på mer, men da skjer akkurat det samme og sminken legger seg kjempestygt oppå. styr unna.
Marta | 27-03-2018
Denne kremen ga meg som har fet hud akkurat den fuktigheten jeg trengte. Har kjøpt den flere ganger men vil vurdere å prøve noe nytt da den ikke går bra med sminke over.
Sandra | 08-10-2017
Denne gjorde ingenting for meg.. God å kjølig å legge på, men føler ikke at den gir noe særlig med fukt som er det jeg trenger. Kommer ikke til å kjøpe den igjen.

Mer Informasjon

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer er en øyekrem med geltekstur som fukter huden rundt øynene. Gelen har en ultralett tekstur som gir en kjølende effekt, samt en frisk og oppløftende følelse. Tørre linjer og mørke sirkler under øynene oppfattes mindre synlige. Aquasource Total Eye Revitalizer er egnet for sensitiv hud, følsomme øyne og bærere av kontaktlinser.
Volum:15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331