Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
290 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gunn | 09-05-2019
Alle som ikke enda har prøvd en slik balm til å fjerne sminke, må gjøre det! En liten mengde av balmen påføres på tørr hud, og den forvandles til olje som løsner all sminke skånsomt og effektivt. Fjern oljen med en ansiktsklut, og oppdag at du aldri mer vil gå tilbake til makeupwipes!
Barbro | 22-08-2018
Litt rar og fettete konsistens, men gjorde jobben. Fjernet all makeup, men slet litt med å fjerne vannfast mascara. Jeg bruker linser og fant raskt ut at det ikke var optimalt å bruke denne på øyeområdet. Lukter godt og huden ble ren.
Anita | 21-08-2018
Prøvde dette produktet som testperson. Bra. Fjernet alt av sminke, støv og urenheter. Kommer til å bruke denne fremover.

Mer Informasjon

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331