Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
265 kr

Omtaler

Barbro | 22-08-2018
Litt rar og fettete konsistens, men gjorde jobben. Fjernet all makeup, men slet litt med å fjerne vannfast mascara. Jeg bruker linser og fant raskt ut at det ikke var optimalt å bruke denne på øyeområdet. Lukter godt og huden ble ren.
Anita | 21-08-2018
Prøvde dette produktet som testperson. Bra. Fjernet alt av sminke, støv og urenheter. Kommer til å bruke denne fremover.
Unni | 05-08-2018
Fikk prøve denne som testperson. Den fjernet støv og dagens urenheter + sminken på et blunk. Siden den er ganske "fet" er det behagelig å fjerne urenheter og sminke. Jeg sverger til denne fremover 👍

Mer Informasjon

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331