Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biocils Make-up Removal Gel
Kampanje 20%

Biocils Make-up Removal Gel

Biotherm

Biocils er en effektiv øyemakeupfjerner til kvinner som ønsker å begrense tapet av øyenvipper ved fjerning av makeup. Til alle hudtyper.
148 kr
185 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Silje | 20-04-2017
Den eneste som tar vekk ALT uten å måtte gnukke å gni seg ihjel! Du trenger bare en liten ert på en bomullpad og så er øyeskygge, liner, mascara og foundation vekk, kjempeenkelt. Kjøper ikke annen øyesminkefjerner, den er genial til å vaske av matt leppestift også.
Sandra | 31-01-2017
Kommer ikke til å kjøpe denne igjen. Svir i øynene, og må bruke mye produkt for å få bort sminken..

Mer Informasjon

Biocils er en effektiv øyemakeupfjerner til kvinner som ønsker å begrense tapet av øyenvipper ved fjerning av makeup. Til alle hudtyper. Øyenmakeupfjerneren inneholder algen Life Plankton™, som stammer fra de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes med en bomullspad, strykes over øyelokk og vipper. Ikke nødvendig å skylle.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331