Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Sensitive Emulsion Moisturizer
Gave på kjøpet! Les mer

Life Plankton Sensitive Emulsion Moisturizer

Biotherm

Life Plankton™ Sensitive Emulsion er en hypoallergen fuktgivende ansiktskrem for sensitiv hud med en beroligende og nærende effekt.
449 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sofie | 06-04-2019
Liker dette produktet skikkelig godt. Jeg har sensitiv hud med rosacea på det ene kinnet, og dette er den første ansiktskremen jeg har funnet som virkelig roer ned rødheten. Det eneste negative for min del er at huden min trenger mye fukt, så jeg må bruke flere produkter i tillegg for å få nok. Denne kremen er likevel et must for meg fram til jeg finner en som er like flink på å roe ned huden samtidig som den gir nok fukt.
Hege | 09-09-2018
Jeg testet denne gjennom et testpanel. Jeg likte det rene designet på flasken, og den praktiske pumpen. Noe som ikke var så praktisk, og som jeg fikk erfare i uke 4, var at flasken var av glass. Selve kremen følte lett på huden, uten å etterlate den fet. Jeg har alltid slitt med mitt rødmusset hud og opplevde for første gang at dette roet seg.
Sana | 26-08-2018
Har vært heldig å fått prøvd ut dette produktet. Har veldig sensitiv hud. Veldig lett og trekker seg fort inn i huden.

Mer Informasjon

Life Plankton™ Sensitive Emulsion er en hypoallergen fuktgivende ansiktskrem for sensitiv hud med en beroligende og nærende effekt. Kremen inneholder algen Life Plankton™ som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Life Plankton™ er spesiell ettersom den inneholder 35 ulike vitaminer og mineraler som ha en nærende, fuktgivende og beroligende effekt på huden. Brukes på nyrenset hud morgen og kveld i ansiktet og på halsen. Er velegnet til øyeområdet.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331