Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Blue Therapy Cream In Oil

Blue Therapy Cream In Oil

Biotherm

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud.
595 kr

Omtaler

Barbro | 22-08-2018
Nydelig lett gelekrem, som trekker godt inn i huden! Huden føles myk og gjennomfuktet hele dagen. Anbefales!
Anita | 21-08-2018
Jeg var heldig å få være med i testpanelet. Kremen er myk og med herlig duft. Fungerte bra, huden ble mykere bare på noen dager. Anbefales !
Unni | 05-08-2018
Jeg var heldig og var med i et testpanelet. Jeg har ikke brukt noen form for krem tidligere. Denne gjorde underverker med huden min. Gikk fra tørr hud til en fantastisk hud på 2 dager. Denne vil jeg anbefale på det sterkeste 👍👍👍👍

Mer Informasjon

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud. Allerede fra første dag er hudbarrieren styrket. Selv tørr hud oppleves glattere og friskere. Kremen inneholder algen Life Plankton™ som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Hudtype:Tørr
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331