Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Blue Therapy Cream In Oil

Blue Therapy Cream In Oil

Biotherm

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud.
595 kr

Omtaler

eva | 21-07-2018
super krem trekker greit inn. Takk til smartsone for at jeg fikk teste
Siv | 18-07-2018
En god og fyldig krem for tørr hud. Desverre har den for sterk duft for meg som er allergiker. Men artig å få være en del av testpanelet!
Dorina | 15-07-2018
En fantastisk god dagkrem for godt voksen hud, trekker fort inn i huden og lukter godt.Huden blir silkemyk!

Mer Informasjon

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud. Allerede fra første dag er hudbarrieren styrket. Selv tørr hud oppleves glattere og friskere. Kremen inneholder algen Life Plankton™ som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331