Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml
Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml
Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml
Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml

Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml

Biotherm

Biotherm Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin er en fuktgivende dagkrem med en balmlignende tekstur til kvinner som ønsker næring og 48-timers fuktgivende effekt på huden.
385 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin 50 ml
p88151765
v88151766
Biotherm
NOK
385

Omtaler

Sunniva | 01-06-2018
Denne smuldrer opp når jeg tar den på huden, og uansett hvor mye jeg prøver å massere den inn i ansiktet vil den ikke blande seg. Ender bare opp med å "flytte kremen rundt på huden" og jeg vil ikke engang prøve å bruke den som base under sminke. Er fornøyd med andre produkter fra Biotherm så hadde forventet mer.

Mer Informasjon

Biotherm Aquasource Nutrisource Cream - Very Dry Skin er en fuktgivende dagkrem med en balmlignende tekstur til kvinner som ønsker næring og 48-timers fuktgivende effekt på huden. Til meget tørr hud. Kremen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Aquasource Nutrisource er en dagkrem til fuktfattig og meget tørr hud. Den har en balmlignende tekstur som gir 48 timers fukt. Nutrisource inneholder thermalplankton, ceramider og 4 oljer som er med på å gi huden dens naturlige glød tilbake.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331