Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Aquasource Gel Day Cream 50 ml
Aquasource Gel Day Cream 50 ml
Kampanje 20%

Aquasource Gel Day Cream 50 ml

Biotherm

Intens fuktgivende gel til normal/kombinert hud. Den nye Aquasource Gel inneholder en ingrediens som blant annet finnes i de franske Pyreneene. Aura Leaf er en plante som gir huden fukt.
284 kr355 kr

Omtaler

Synnøve | 03-09-2018
Huden min blir svært oljete av denne. Trekker ikke inn i huden, og blir liggende som et blankt lag som trenger gjennom sminken. Ser ikke fint ut.
Line | 22-08-2018
Jeg har fått teste produktet gjennom et testpanel, og er svært fornøyd. Gelen virker kjølende på huden, og trekker fort inn. Etterlater en frisk glød.
Kathrine | 30-07-2018
Jeg ble veldig positivt overrasket da jeg hadde brukt denne noen dager. Trodde først at jeg som har veldig tørr hud måtte ha en fet krem for å få fuktighet til huden, og at gel ikke ville fungere for meg, men der tok jeg feil. Jeg har nesten sluttet å flasse på nesen og haken etter tre uker med denne. Fikk prøve den gjennom et testpanel, og kommer definitivt til å fortsette å kjøpe den selv.

Mer Informasjon

Intens fuktgivende gel til normal/kombinert hud. Den nye Aquasource Gel inneholder en ingrediens som blant annet finnes i de franske Pyreneene. Aura Leaf er en plante som gir huden fukt. Aquasource gjennomfukter og styrker huden og gir huden naturlig glød. Etter første gangs bruk får huden mer glød og 48-timers intens fukt. Selv de mest dehydrerte hudtypene vil oppleve en forandring.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331