Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Aquasource Gel 50 ml
Kampanje 20%

Aquasource Gel 50 ml

Biotherm

Aquasource Gel är en ny version av Biotherms storsäljare. Med hjälp av avancerad forskning är Biotherm ledande inom utvecklingen av återfuktande hudvård.
276 kr345 kr

Omtaler

ElisabethS | 17-02-2017
Denne har virkelig vært en favoritt i flere år! Den er veldig lett og trekker raskt inn i huden uten å virke "klissete" som andre kremer kan gjøre. Veldig bra fuktighets gel som anbefales!
Marika | 24-02-2016
Veldig god fuktighets gel. Skal ikke mye til når den påføres i ansiktet og er litt drøy i bruk. Lukter veldig godt og blir aldri for fet for min kombinert tørre hudtype. Den blir aldri klissete eller lignende og føles veldig bra på huden. Anbefales på det sterkeste når man holder seg til samme serien for rens og fuktighetskremer.

Mer Informasjon

Aquasource Gel är en ny version av Biotherms storsäljare. Med hjälp av avancerad forskning är
Biotherm ledande inom utvecklingen av återfuktande hudvård. Aquasource uppdaterade formula är
fylld med Life Plankton™ och hjälper huden att behålla en hög fuktighetsnivå i upp till sju timmar.*
*instrumentellt test, 20 personer
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331