Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Aquasource Everplump Day Cream 40 ml

Aquasource Everplump Day Cream 40 ml

Biotherm

Aquasource Everplump er en intensiv fuktgivende dagkrem til kvinner som ønsker å redusere synlige fine linjer og få en fyldigere hud.
385 kr

Omtaler

Camilla | 08-05-2018
Lett fuktighetskrem som smelter inn i huden uten at den føles tykk. Elsker at man ikke trenger å bruke så mye og fortsatt få den fuktighet huden trenger!
Elin | 08-05-2018
En lett, men veldig fuktighetsgivende krem. Den trekker raskt inn og etterlater huden myk, gjennomfuktet uten å klisse. Anbefales til alle hudtyper.

Mer Informasjon

Aquasource Everplump er en intensiv fuktgivende dagkrem til kvinner som ønsker å redusere synlige fine linjer og få en fyldigere hud. Huden oppleves som jevnere og føles gjennomfuktet fra morgen til kveld. Til alle hudtyper. Kremen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Volum:40 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331