Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Aquasource Creme normal/combination skin 50 ml

Aquasource Creme normal/combination skin 50 ml

Biotherm

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
355 kr

Omtaler

Marthe | 27-08-2018
Elsker at kremen gir masse fukt uten å bli fet eller gi urenheter!
Ingliv | 21-08-2018
Fin og lett konsistens som trekker fort inn i huden. Produktet har en god, nøytral lukt. Jeg har brukt denne dagkremen lenge nå, og er veldig fornøyd.
Trine | 20-08-2018
Jeg fikk dette produktet tilsendt som testpilot gjennom Smartson. Min hud er veldig fet og det er vanskelig å finne noe som fungerer. Når denne ankom i posten var jeg veldig spent. Personlig synes jeg at den gav en kjølende og god effekt, men at den brukte noe lang tid på å trekke inn i huden og dermed følte jeg ikke at den tilpasset helt min hudtype. På hals derimot er jeg noe tørrere så prøvde den der også. Der gav den en kjølende effekt og holdt huden fuktig. For normal/tørr hud vil jeg absolutt anbefale produktet, men for min fete hud ble dette helt feil dessverre.

Mer Informasjon

Aquasource bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.
Den nye generasjonen Aquasource inneholder blant annet mannose, et effektivt og naturlig stoff, som sammen med Biotherms næringsrike termalplankton bevarer fuktigheten lenger. Uten parabener.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331