Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Aqua Pure Super Hydrator Day Cream 30 ml
Aqua Pure Super Hydrator Day Cream 30 ml
NYHET

Aqua Pure Super Hydrator Day Cream 30 ml

Biotherm

Dette tre-i-ett-produktet er serum, fuktgiver og primer, og gjør huden klarere og etterlater huden med en frisk følelse. Huden skinner mindre og har mindre porer.
249 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dette tre-i-ett-produktet er serum, fuktgiver og primer, og gjør huden klarere og etterlater huden med en frisk følelse. Huden skinner mindre og har mindre porer. Formelen bruker en airlicium-kontrollerende teknologi til å redusere urenheter og gjøre huden matt ved hjelp av Salisylsyre + Life Plankton Essence. Salisylsyre eksfolierer huden og fjerner urenheter samt absorberer sebum, mens Life Plankton gjenoppbygger hudens fuktnettverk og reaktiverer dens evne til å holde på fukten. Huden oppleves klarere, frisk og ren. Ingen fargestoffer, ingen parabener
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331