Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Hydra-Mineral Cleanser Softening Mousse Dry Skin 150 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Biosource Hydra-Mineral Cleanser Softening Mousse Dry Skin 150 ml

Biotherm

Rens med 70 mineraler som tilfører huden fuktighet, og sink, som regulerer hudens talgproduksjon. Fjerner makeup og urenheter raskt og skånsomt.
220 kr

Omtaler

Tonje | 16-08-2018
Jeg er elendig til å fjerne makeup før jeg legger meg, så denne er ypperlig for meg, jeg får renset huden og fjernet sminke. Den er skånsom mot huden og øynene, og veldig lett å vaske bort.
Vibeke | 16-08-2018
Ikke så fornøyd. Var vanskelig å bruke
KH | 29-07-2018
Har testet denne som produkttester for Smartson. Veldig god rens! Huden føles ren etter bruk. Den er lett å skumme opp uten at den skummer for mye. Lett å vaske av, denne er en favoritt.

Mer Informasjon

Rens med 70 mineraler som tilfører huden fuktighet, og sink, som regulerer hudens talgproduksjon. Fjerner makeup og urenheter raskt og skånsomt. Huden tilføres fuktighet og får en klar og frisk glød.
Fukt ansiktet. Masser opp en liten mengde mousse med vann til et skum, masser inn i ansiktet og skyll av.
Gentle cleansing agents, moisturizing and softening agents, oligo-mineral complex of 70 minerals including magnesium, Pure Thermal Plankton
Volum:150 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331