Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
290 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Barbro | 22-08-2018
Litt rar og fettete konsistens, men gjorde jobben. Fjernet all makeup, men slet litt med å fjerne vannfast mascara. Jeg bruker linser og fant raskt ut at det ikke var optimalt å bruke denne på øyeområdet. Lukter godt og huden ble ren.
Anita | 21-08-2018
Prøvde dette produktet som testperson. Bra. Fjernet alt av sminke, støv og urenheter. Kommer til å bruke denne fremover.
Unni | 05-08-2018
Fikk prøve denne som testperson. Den fjernet støv og dagens urenheter + sminken på et blunk. Siden den er ganske "fet" er det behagelig å fjerne urenheter og sminke. Jeg sverger til denne fremover 👍

Mer Informasjon

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
Volum:100 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331