Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
265 kr

Omtaler

Gunn | 06-03-2018
Til alle som bruker makeup kan jeg virkelig anbefale en slik balm som dette. Balmen blir til olje og vil effektivt og skånsomt løse opp ansikts- og øyemakeup. Anbefaler dobbelrens, ved å bruke denne først til å fjerne makeup, og deretter rense huden med en annen rens.
Trine D | 11-09-2017
Beste sminkefjerneren jeg har brukt! Fjerner all sminke, svir ikke i øynene og er snill mot huden. Anbefales!:)
Marit | 19-06-2016
Beste sminkefjerneren ever! Får vekk absolutt alt av mascararester og lignende. Svir ikke i øynene og tørker ikke ut huden.

Mer Informasjon

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331