Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
265 kr

Omtaler

eva | 21-07-2018
Svært god rensekrem, etterlater huden myk og smidig. Jeg er glad jeg fikk være en del av smartsones testpanel for denne rensekremen. Anbefales!
Siv | 18-07-2018
Svært god rensekrem, etterlater huden myk og smidig. Jeg er glad jeg fikk være en del av testpanelet for denne rensekremen. Anbefales!
Dorina | 15-07-2018
Beste sminkefjerneren jeg har noen ganger brukt! Får vekk absolutt alt av mascararester og lignende. Svir ikke i øynene og tørker ikke ut huden.

Mer Informasjon

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331