Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Oxygen Wondermud Mask 75 ml
Skin Oxygen Wondermud Mask 75 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Skin Oxygen Wondermud Mask 75 ml

Biotherm

Skin Oxygen Wonder Mud er en lett og luftig leiremaske med rhassoul leireekstrakt og mikroalgeekstrakter. Porene oppleves mindre synlige og huden føles fløyelsmyk med fornyet glød.
485 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lisa | 01-08-2019
Deilig maske som føles veldig bra etter bruk! Tar ikke lang tid før den tørker og den er lett å fjerne. En stor favoritt.
Anita | 02-06-2019
Superfin maske fra Biotherm. Denne følte jeg renset og detoxet huden uten å være for uttørkende, men samtidig ga den en veldig frik glød! Gøy! Den svei litt rundt nesen, så det trakk bittelitt ned, men det var ingen ''reaksjon'' sånn sett, så jeg kommer fortsatt til å bruke denne :)

Mer Informasjon

Skin Oxygen Wonder Mud er en lett og luftig leiremaske med rhassoul leireekstrakt og mikroalgeekstrakter. Porene oppleves mindre synlige og huden føles fløyelsmyk med fornyet glød. Til alle hudtyper. Masken inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Life Plankton™ har en pleiende, fuktgivende og beroligende effekt på huden. Brukes i ansiktet to ganger i uken med tørre fingre på en renset hud. La ansiktsmasken virke i 3 minutter og rens den deretter av med sirkulære bevegelser for å eksfoliere huden. Unngå kontakt med området rundt øynene og leppene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331