Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Biosilk

Biosilk – sunnhet og næring til håret

Hårproduktene fra Biosilk er utviklet av frisøren Farouk Shami, som begynte med to tomme hender og har bygget et skjønnhetsimperium. Biosilk lager hårprodukter som reparerer og pleier alle typer hår, som gjør håret enklere å style, og som til og med beskytter mot varme. Biosilk-produktene har lenge vært blant kjendisenes favoritter, siden de gir håret glans og næring og holder det sunt. Den populære Biosilk Silk Therapy er silkedråper som reparerer og gjenoppbygger alle typer hår ved å styrke det fra innsiden. Biosilk har en komplett produktportefølje for hårpleie, med produkter som sjampo, balsam, hårolje, hårspray, voks, tørrsjampo og hårkur, alle med førsteklasses pleiende egenskaper. Du finner dem hos Kicks!

2 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331