Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Face & Body Oil 60 ml

Face & Body Oil 60 ml

Bio-Oil

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og ujevn hudfarge.
119 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kristiane | 09-02-2017
Denne fungerer veldig godt på tørr hud og ujevn hud, men legger ikke merke til at noen arr eller noe slikt forsvinner da...
Carolina Villarreal | 01-07-2016
Denne oljen kan brukes til det meste! Jeg bruker den blant annet til tørre hender og som primer under foundation! Huden virkelig gløder. Jeg har blandingshud, så ville kanskje ikke anbefalt å ha den i ansiktet hvis du har fet hud. Pluss at den funker mot strekkmerker!
Thea Aarseth | 06-03-2015
Ikke bruk dette i ansiktet, med mindre du har hud som tåler alt. Jeg gjorde et forsøk, som førte til årets kviseutbrudd og det satt seg som et lag på huden. Jeg er fan av oljer i ansiktet, men som en person med både seboreisk eksem og akne, var det ingen god ide. Denne er derimot helt fantastisk på resten av kroppen, spesielt dersom du sliter med arr eller strekkmerker. Etter noen uker med påføring var allerede arrene på knærne mindre synlig, og det samme gjaldt de strekkmerkenen jeg har.

Mer Informasjon

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og ujevn hudfarge.
Bio‑Oil-formuleringen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Den oksygenfrie oljen opprettholder virkningen til planteekstraktene og vitaminene.
Volum:60 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331