Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Bio-Oil

Bio‑Oil - vidunderoljen for en jevnere olje

Bio-Oil er en hudpleieolje som er utviklet for å bidra til å gjøre arr, strekkmerker og ujevn hudtone mindre fremtredende. Den har også god effekt på aldrende og dehydrert hud. Formelen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Oljen inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil™, som gir den en lettere og mindre fet konsistens, slik at den kan absorbere raskere i huden. Bio-Oil har vunnet 349 hudpleiepriser og har blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i mange land siden lanseringen i 2002. Den er både rimelig og en favoritt blant kjendisene. Kjøp Bio-Oil til ansikt og kropp hos Kicks!

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331