Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Bio-Oil

Bio‑Oil - vidunderoljen for en jevnere olje

Bio-Oil er en hudpleieolje som er utviklet for å bidra til å gjøre arr, strekkmerker og ujevn hudtone mindre fremtredende. Den har også god effekt på aldrende og dehydrert hud. Formelen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Oljen inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil™, som gir den en lettere og mindre fet konsistens, slik at den kan absorbere raskere i huden. Bio-Oil har vunnet 349 hudpleiepriser og har blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i mange land siden lanseringen i 2002. Den er både rimelig og en favoritt blant kjendisene. Kjøp Bio-Oil til ansikt og kropp hos Kicks!

Merker
Formel
1 produkt
Mest kjøpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331