Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Snail Bee High Content Mask Benton Snail Bee High Content Mask

Snail Bee High Content Mask Benton Snail Bee High Content Mask

Benton

En sheet-maske av ren bomull dyppet i en essens basert på snegleslim og grønn te-ekstrakt som mykgjør, fukter og helbreder skadet og irritert hud.
40 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Snail Bee High Content Mask
p90097482
v90097483
Benton
NOK
40

Omtaler

Lia | 25-11-2019
Passer ansiktet mitt perfekt og fukter godt.

Mer Informasjon

En sheet-maske av ren bomull dyppet i en essens basert på snegleslim og grønn te-ekstrakt som mykgjør, fukter og helbreder skadet og irritert hud. De aktive ingrediensene er biegift og EGF, som virker sammen for å sette i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulere produksjonen av kollagen. Denne ansiktsmasken passer alle hudtyper, også sensitiv og akneutsatt hud. Et utmerket valg når huden din trenger ekstra pleie og næring, f.eks. når den er irritert og tørr, eller for å lindre akne osv. Hovedingrediensene er;
• Snegleslim –en ekte hudhelt og en av de mest populære ingrediensene innen koreansk hudpleie. Det virker betennelsesdempende, bakteriedrepende, helbredende og fuktgivende, og egner seg derfor til alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud.
• Biegift – har anti age-effekt og reparerende virkning. Den lurer huden til å tro at den er blitt stukket av en bie, noe som fører til økt blodsirkulasjon i området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjonen. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Regelmessig bruk fører til bedre hudtekstur og utseende.
• EGF – en plantebasert celleaktivator med anti age-effekt ved at cellefornyelsen stimuleres.
• Grønn te-ekstrakt – virker betennelsesdempende og er rik på antioksidanter.
• Aloe vera-juice – avkjøler, helbreder, demper irritasjon og betennelse i huden.
Brukes etter rens og toner. Påfør bomullsmasken slik at den dekker hele ansiktet og la den virke i 20-30 minutter. Øyepartiet er utformet slik at man kan velge om man vil at masken også skal dekke dette partiet. Se bilder nedenfor. Skylles ikke av. Istedenfor klappes resterende essens forsiktig inn helt til den er fullstendig absorbert av huden. Fortsett deretter med serum og fuktighetskrem. Vi anbefaler at essensen som er igjen i pakningen brukes på hals og bryst.
Camellia Sinensis Leaf Water, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Arbutin, Pentylene Glycol, Diospyros Kaki Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Ulmus Campestris (elm) Extract, Althaea Rosea Root Extract, Aloe barbadenis Leaf Extract, Bacillus Ferment, Azelaic Acid, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, rh-Oligopeptode-1,Beta-Glucan, Betaine, Bee Venom, Xantham Gum, Panthenol, Adenosine, Allantoin.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331