Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Brow Blender
Brow Blender
NYHET

Brow Blender

Benefit

Magisk forvandling av brynene! Enhver kvinne trenger flotte bryn … de er den raskeste veien til en magisk forvandling. Naturlige eller perfeksjonerte, ingen kan passe for alle!
205 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Blender
p94009683
v94009684
Benefit
NOK
205

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Magisk forvandling av brynene! Enhver kvinne trenger flotte bryn … de er den raskeste veien til en magisk forvandling. Naturlige eller perfeksjonerte, ingen kan passe for alle! Skap de beste brynene du kan få. Få superflotte bryn med denne doble børsten! Den er spesialdesignet for å legge pudder, krem, gelé og voks på øyenbrynene. Den hardvinklede børsten skaper presis definisjon, mens brynsbørsten blander sømløst ut. Laget for at alle skal klare å børste frem nydelige bryn, både nybegynnere og mer rutinerte. Øyenbrynsformeren fyller inn og definerer, og brynsbørsten har en spesialblanding av fibre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331