Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Beautyblender the Original + mini Blendercleanser Solid Pink
Beautyblender the Original + mini Blendercleanser Solid Pink
Beautyblender the Original + mini Blendercleanser Solid Pink

Beautyblender the Original + mini Blendercleanser Solid Pink

BEAUTYBLENDER

I dette settet får du en original pink beautyblender i tillegg til en mini solid cleanser.
269 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Beautyblender the Original + mini Blendercleanser Solid
p88861217
v88861218
BEAUTYBLENDER
NOK
269

Omtaler

Thea | 21-02-2018
Fantastisk bra verktøy som påfører sminken fantastisk. Foundation og concealer har aldri vært enklere å påføre og enkelt å bygge opp! Blir alltid ett flott resultat ved bruk av beautyblender. Anbefales på det sterkeste!
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
Det beste sminkeverktøyet spør du meg. Denn mener jeg alle burde ha. Det blir så mye lettere å få en jevn foundation, å blende ut concealeren. Og man kan også sette/bake sminken fint med disse.
Mina-Eline | 26-02-2017
ELSKER denne! Har vært borti andre kopier og blitt utrolig skuffet. Denne er så absolutt vært det den koster da den funker så mye bedre enn de andre. Påføring av foundation har aldri vært enklere og resultatet blir såå fint. Denne er et musthave!

Mer Informasjon

I dette settet får du en original pink beautyblender i tillegg til en mini solid cleanser. Beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup. Blendercleanser Solid er et rengjøringsmiddel som fjerner smuss og bakterier i beautyblenderen. Den egner seg også til rengjøring av makeup børster og andre applikatorer.
Beauty Blenderen skal brukes fuktig ved påføring av flytende eller tørr (fast) makeup. Når beautyblenderen er våt blir den dobbelt så stor. Rengjør din beautyblender etter bruk og la den lufttørke i medfølgende pidestall. Trykk svampen i lette bevegelser over huden ved påføring av makeup. Inneholder ikke latex. Rensemiddelet har en beroligende duft av lavendel.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331