Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Re-Dew Setting Spray

Re-Dew Setting Spray

BEAUTYBLENDER

Dette er en fikseringsspray som får sminken til å sette seg og frisker opp huden.
349 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mirela | 07-06-2019
Kommer ikke til å kjøpe denne igjen, den er helt OK men ingenting spesielt. Altfor dyr sammenlignet med andre gode setting spray ute på markedet som faktisk er mye bedre enn denne.
Karianne | 13-05-2019
Er snart ferdig med min og kommer ikke til å kjøpe den igjen. Den blir lett oljete på huden og legger seg som et blankt lag utenpå sminken, istedenfor å blende inn med den. Dessuten syns jeg flasken har en upraktisk størrelse og et lite fint utseende.
Tina | 05-04-2019
Supergod settingspray, gir fin glød og får sminken til å smelte fint sammen..og sitte mye bedre . Eneste minus at det kommer litt lite produkt ut av pumpen.

Mer Informasjon

Dette er en fikseringsspray som får sminken til å sette seg og frisker opp huden. Denne to-fase løsningen inneholder vann med store mengder antioksidanter, ekstrakt fra hvit bjørk og hyaluronsyre som raskt fyller huden med fuktighet samtidig som den melkeaktige oljen nærer huden. Den lysnende blandingen unngår at sminken ser for matt eller gusten ut, og bidrar til å forhindre at den falmer eller smelter slik at rynkene fremheves. Dette fører til at huden ser like bra ut fra morgen til kveld.
Rist godt før bruk. Hold flasken ca 20 cm fra ansiktet og spray jevnt over makeup. Kan brukes når som helst på dagen.
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Glycerin, PVP, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrolyzed Silk, Betula Alba Bark Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopherol, Lactobacillus Ferment Lysate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ethylhexylglycerin, PEG-10 Dimethicone, Poloxamer 407, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331