Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Base of Sweden

Makeup made to perform. Det er mottoet bak det svenske selskapet Baseofsweden som skaper nyskapende baseprodukter for en aktiv livsstil. Deres bestselger The Base Foundation vant «Best makeup product 2019» på verdens største skjønnhetsmesse Cosmoprof, og har blitt roset for sine unike egenskaper - den fungerer som et ekstra hudlag. Den er vannfast, tåler svette, sitter i 72 timer og har SPF30. Den har en matt og fuktig finish som fukter huden i løpet av dagen. Alle Baseofswedens produkter er nyskapende, unisex, multifunksjonelle og veganske. I dag består sortimentet av The Base Foundation, The Makeup Remover, The Application Brush samt nyheten The Base Primer - en 100 % organisk ansiktsprimer laget av naturlige ingredienser med vegetabilsk kollagen og anti-aging-ingredienser som fukter og øker hudens glans. Baseofsweden skaper basemakeup for deg som vil ha full frihet og en base som sitter gjennom vått og tørt.

4 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331