Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Prime Time Original Foundation Primer
Prime Time Original Foundation Primer

Prime Time Original Foundation Primer

bareMinerals

Fjærlett makeup-primer som motvirker tørre partier, ujevnheter, fine linjer og forstørrede porer. Gjør huden jevnere, øker gløden i bareMinerals foundation og får den til å sitte enda bedre.
479 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prime Time Original Foundation Primer
p89101363
v89101364
bareMinerals
NOK
479

Omtaler

Mariell | 20-05-2018
Elsker denne! Den er virkelig den perfekte base for bareminerals original foundation. Har ikke prøvd den under noe annet. Kommer til å kjøpe den igjen.
Susanne | 22-02-2018
Liker denne primeren utrolig godt fordi den er så lett og glatt å smøre ut. Fantastisk underlag for foundationen.
Lisa Hernandez | 16-02-2017
Etterlater huden min så myk og smidig, perfekt base for foundation. Den har ingen duft, og er veldig lett å smøre jevnt utover ansiktet. Skulle ønske den var litt mer fuktende, men den tørker ikke ut huden min, så er veldig fornøyd!

Mer Informasjon

Fjærlett makeup-primer som motvirker tørre partier, ujevnheter, fine linjer og forstørrede porer. Gjør huden jevnere, øker gløden i bareMinerals foundation og får den til å sitte enda bedre. Den silkemyke konsistensen absorberes med en gang uten å bli klissete. Uten olje, parfyme og konserveringsmidler. Passer til alle hudtyper.
Påfør Prime Time Foundation Primer etter dagkremen. Påfør et jevnt lag over hele ansiktet. Primeren gir huden et perfekt og feilfritt underlag for påføring av foundation. Ett pumpetrykk med primer er nok.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331