Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep Step Mineral Shield SPF 50 Foundation primer 40 ml

Prep Step Mineral Shield SPF 50 Foundation primer 40 ml

bareMinerals

Makeup-primer med solfaktor 50 som beskytter huden og danner et perfekt grunnlag for makeup.
449 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prep Step Mineral Shield SPF 50 Foundation primer
p89101375
v89101376
bareMinerals
NOK
449

Omtaler

Katarina | 04-03-2018
Bruker denne nesten hver dag for å beskytte mot uv-stråler, og merker allerede at den har hjulpet for å redusere synligheten av aknearrene mine. Den holder veldig lenge og skaper en jevn farge på huden. Anbefales, både med og uten sminke!

Mer Informasjon

Makeup-primer med solfaktor 50 som beskytter huden og danner et perfekt grunnlag for makeup. Den mineralbaserte primeren inneholder antioksidanter for å beskytte mot miljørelatert stress, og UVA/UVB-filter for å beskytte mot solens skadelige stråler. Mikro-innkapslede pigmenter smelter sammen med hudtonen og gir en fin finish uten at huden blir hvit. Huden føles myk, får en fin glød og er klar for makeup. Kan brukes alene eller under foundation. Ikke-komedogen.
Rist flasken godt for å blande formelen. Påfør Prep Step i et jevnt lag over hele ansiktet. Primeren gir huden et perfekt og feilfritt underlag for påføring av foundation.
Volum:40 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331