Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 01 Fair
BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 01 Fair
BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 01 Fair

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 01 Fair

bareMinerals

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er en flytende mineralfoundation. Denne foundationen har 24 timers holdbarhet og beskytter huden samtidig som den gir full dekk.
479 kr
01 Fair
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Therese | 06-06-2019
Dette er min favoritt og go-to foundation. Sammenlignbar med Estee lauder double wear foundation, men BarePro liquid foundation har en mer semi-matt finish. Denne foundation har en utrolig lang holdbarhet og det er alltid denne foundation jeg bruker når jeg vet at jeg har en lang dag. Medium til høy dekkevne, minimerer porer og legger seg ikke i linjer. Et minus er at det er vanskelig å finne riktig farge, og den oksiderer. Er likevel på min fjerde flaske av denne nå, og er absolutt blitt en av mine holy grails! Jeg har kombinert til fet hud, med masse porer, samt huden min er dehydret. Har du tørr hud, tror jeg muligens dette ikke er en foundation for deg. Men har du normal til fet/oljet hud, så er denne absolutt verdt et forsøk!!
Louise | 11-04-2019
Denne foundation fungerte ikke for meg, spesielt med de andre produktene jeg bruker ellers. Den har virkelig god dekkevne, men anbefales ikke for tørr hud. Har hørt mye fint om den til oljete hud vel og merke.
Cecilie | 14-08-2018
Høy dekkevne som lovet. Jeg har i måneder prøvd å få denne til å fungere med diverse primers, setting sprays, med og uten pudder, men samme problem oppstår. Tar du på ansiktet ditt med ett press av beautyblender, børste eller fingere vil du fjerne ALT under området du berørte. Skal du fjerne litt mascara fordi du var uheldig, vell, du har nå ingen sminke der. Du skal rette opp dette, flekken uten sminke blir større. Smiler du mye, håper du ikke har rynker fordi sminken vil da forsvinne fra denne lille rynken. Du bruker briller, du har nå ingen sminke der. Du kan ikke legge foundation over for å bygge den opp, siden da vil du fjerne produktet. Hadde dette ikke vært ett problem, ville jeg anbefalt denne siden den ser fantastisk ut og holder hele dagen (så lenge ingenting rører ansiktet ditt).

Mer Informasjon

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er en flytende mineralfoundation. Denne foundationen har 24 timers holdbarhet og beskytter huden samtidig som den gir full dekk. I tillegg forbedrer den hudstrukturen umiddelbart og over tid.*
Med sin naturlige fløyelsmatte finish og behagelige, kremete konsistens føles BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation naturlig på huden. Den har full dekkevne, men lar samtidig huden få puste.
Mineral Lock™ Long-Wear formelen gir deg 24 timer med perfekt dekk. Teknologien etterligner hudens naturlige lipider og går i ett med huden din og gir den lange holdbarhet, sånn at du ser fantastisk ut fra morgen til kveld!
Denne foundationen er vannresistent og inneholder papayaenzymer som eksfolierer mildt og forbedrer hudens struktur. Bambusekstrakt hjelper til med å jevne ut ujevnheter på huden (tenk filter-effekt). UV-filter SPF 20 beskytter huden din.
Fri fra olje, parabener og duft. Ikke poretilstoppende.
* I et uavhengig klinisk studie med 31 kvinner så 100% av deltagerne en forbedring av hudstrukturen med 36% etter den første uken.
For beste resultat, bruk Luxe Performance Brush, som er spesielt designet for denne kremete konsistens i BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation.
1. Ta et pump på håndbaken. Start med ett pump for medium dekkevne og ønsker du full dekkevne tar du ett pump til.
2. Ta opp foundationen med børsten.
3. Påfør i midten av ansiktet og jobb utover med korte, sveipende strøk.
4. Bland godt ut ved kjevelinjen og hårlinjen for å skape en jevn overgang for ikke å få en skarp makeup kant.
WATER (AQUA/EAU), CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), BUTYLENE GLYCOL, SILICA, PEG-10 DIMETHICONE, BIS-BUTYLDIMETHICONE POLYGLYCERYL-3, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, SODIUM GLUTAMATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, HYDROGENATED LECITHIN, METHICONE, PAPAIN, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, ALGIN, TOCOPHEROL, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL. MAY CONTAIN (+/-): TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331