Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Brilliant Future™ Age Defense and Renew Eye Cream 15 ml

Brilliant Future™ Age Defense and Renew Eye Cream 15 ml

bareMinerals

En øyekrem som er formulert for å styrke hudens naturlige evne til å forebygge fremtidige aldringstegn i det sensitive området rundt øynene.
539 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brilliant Future™ Age Defense and Renew Eye Cream
p89358113
v89358114
bareMinerals
NOK
539

Mer Informasjon

En øyekrem som er formulert for å styrke hudens naturlige evne til å forebygge fremtidige aldringstegn i det sensitive området rundt øynene. Brilliant Future™ Eye Cream er beriket med mineralet mangan, naturlig fremstilte botaniske ingredienser og aldringsforebyggende peptider som er spesifikt utvalgt for å fornye og fukte det sensitive øyeområdet. Vår aldringsforebyggende formel arbeider rundt øynene for å gi et mer uthvilt utseende og bekjempe tidlige aldringstegn som mørke ringer, hevelser og fine linjer. Dermatologisk testet. Ikke-komedogen. Oftalmologisk testet.
Denne kraftfulle formelen jobber på tre måter for å hjelpe huden med å bevare en sunn glød:
1.Bekjemper tidlige aldringstegn: Inneholder to vitaliserende peptider for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, hjelper til med å kapsle inn fuktighet og gjenopplive hudens elastisitet. Chai hu-ekstrakt bevarer hudens naturlige ungdommelige utseende.
2. Motvirker og reduserer synligheten av mørke ringer ved hjelp av tre ingredienser: Vitamin C for å lysne og jevne ut hudtonen, alfalfafrø for å redusere hevelser og mørke ringer, og hvit hagtornekstrakt for å tilføre energi.
3. Bekjemper miljørelatert stress: Mineralet mangan hjelper til med å styrke hudens naturlige evne til å bekjempe aldringstegn forårsaket av miljørelatert stress og tørrhet.
Masser forsiktig inn en liten mengde i øyeområdet morgen og kveld.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331