Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Get Started Complexion Kit Fairly Light
Get Started Complexion Kit Fairly Light
Get Started Complexion Kit Fairly Light
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Get Started Complexion Kit Fairly Light

bareMinerals

bareMinerals Get Started Kit – 6 produkter til en uslåelig pris! Alt du trenger for å legge en naturlig makeup til hverdag og fest.
209,65 kr599 kr

Omtaler

Rachel | 27-02-2018
Kjempe kjekt kit for å teste ut produktene eller benytte til reiser. Liker begge foundatioene, pudderet og bronzeren. Primeren gjør ikke så mye for meg, og koster røyter helt forferdelig. Det er likevel den kosten som påfører produktene best.
Anna | 22-02-2018
Perfekt for nybegynnere eller om man ønsker reisestørrelse! Foundationen er en personlig favoritt (kombinert hud) og jeg liker "warm" på sommeren når man allerede har fått litt farge for å varme opp og gi glød til huden. Blir for mørk på vinters tid men brukes av og til når jeg skal på byen og vil se litt levende ut hehe! Liker at man får med kost, selv om den kan røyte litt etter mye bruk. Men holder seg fin om man tar vare på den med rens o.l.
THH | 25-02-2017
Jeg bruker bareMinerals hver dag og kjøpte dette kit for å ha reisestørrelser av foundationen. Kosten røyter mye og må kastes etter to måneders bruk, og selve esken måtte kastes etter en måned siden den gikk i stykker. Solpudderet var for mørkt og Mineral Veil har aldri hatt mye effekt på meg. Men, foundationen i Medium Beige og Medium Tan er virkelig de beste på markedet!

Mer Informasjon

bareMinerals Get Started Kit – 6 produkter til en uslåelig pris! Alt du trenger for å legge en naturlig makeup til hverdag og fest.
Get Started Kit inneholder:
Get Started Prime Time Foundation Primer 15 ml
Original Foundation SPF 15 2 g
Matte Foundation SPF 15 1.5 g
Face Brush Flawless Coverage
All Over Face Colour Warmth 0.57 g
Mineral Veil Original 0.75 g
Foundation påføres med Swirl, Tap and Buff™-teknikken til ønsket dekning oppnås. Swirl Lag noen hull i det tynne, beskyttende plastdekselet på boksen. Bank ut en liten mengde foundation i lokket, omtrent like mye som når du strør kakao på cappuccinoen. Vinkle børsten litt og jobb inn – swirl – foundationen med myke, bestemte bevegelser til den er absorbert av børsten. Tap Slå av – tap – eventuell overflødig foundation mot lokket. Dette er viktig for sluttresultatet! Det skal ikke være synlige rester på utsiden av børsten. Buff Buff – børst inn med sirkulerende eller strykende bevegelser. Hvis du har synlige porer eller fine linjer, stryker du over disse områdene sist. Buff til du er fornøyd med resultatet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331