Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Matte Foundation SPF 15 Fair
Matte Foundation SPF 15 Fair
Matte Foundation SPF 15 Fair
Matte Foundation SPF 15 Fair

Matte Foundation SPF 15 Fair

bareMinerals

459 kr
Fair

Omtaler

May | 25-09-2017
Jeg sliter veldig med dette produktet... Det dekker nesten ikke noe i det hele tatt uansett hvilken kost jeg bruker og hvor mye produkt jeg bruker. Den orginale dekker godt, men holder ikke på den fete huden min lengre enn et par-tre timer og hadde derfor høye forventninger til den matte...
Jonna Nordstrom | 17-02-2017
Fina färger som räcker väldigt länge. Man behöver bara lite grann för att få ett fint resultat. Jag brukar svepa lite färg högst upp i tinningen o över kindbenen för ett naturligt solkysst resultat. Toppen för mig med sensitiv blandhy.
Elise S | 16-02-2017
Bare Minerals har veldig bra fargeutvalg og beskrivelsene av fargene er lett å orientere seg i. Dette produktet er flott, men ikke for de med dehydrert og fet hud. Det smelter lett inn i huden, men holder ikke lengre enn en kort dag. Jeg bruker denne kun over andre produkter, da denne føles veldig klissete ut på huden etter noen timer. MEN, om du har normal hudtype er denne fantastisk!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331