Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
bareSkin Pure Brightening Serum Foundation 15 Bare Honey
bareSkin Pure Brightening Serum Foundation 15 Bare Honey
bareSkin Pure Brightening Serum Foundation 15 Bare Honey

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation 15 Bare Honey

bareMinerals

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation er en ultra-tynn, silkemyk serum-foundationen som transformerer, mykgjør og glatter ut huden din.
479 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kloe | 04-10-2018
Denne passer veldig godt til min tørre hud og er svært drøy i bruk. Den fungerer best med den tilhørende kosten, mens to-tre dråper i håndflaten gir en mer transparent finish. Godt fargeutvalg og god komfort utover dagen. Jeg bruker setting spray eller mineral veil over, avhengig av hvor tørr huden min er. Snill mot huden.
Elis | 05-03-2018
Siden det er en serum fundation er den veldig flytende så jeg foretrekker derfor å påføre med kost. Dette fører til en veldig naturlig og fin fundation, som smelter inn i huden. Den føles lett og kan bygges opp, anbefales!
Elisabeth | 24-02-2018
Denne får jeg ikke til å sitte ordentlig på huden. Hadde håpt den skulle passe til min tørre hud, men den ble for oljete og slippery. Kommer ikke til å kjøpe den igjen da jeg har en annen favoritt i Georgio Armani Luminous Silk

Mer Informasjon

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation er en ultra-tynn, silkemyk serum-foundationen som transformerer, mykgjør og glatter ut huden din. Kraftfullt ekstrakt fra stamceller fra syrin og vitamin C bidrar til en klarere og jevnere hudtone. SPF 20 med mineralfiltre.
Hypo-allergen.
Ikke-komedogen.
Dermatologisk testet.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331